Dåliga uppdateringar

Dåligt med uppdateringar om vad jag sysslar med är det verkligen... För sysslar mad saker, det gör jag. Mitt "huvudprojekt" just nu kan jag dock inte dela här, för det är lite hemligt ;) sedan så rör det inte medeltid så värst mycket egentligen, men kommer säkert slänga upp en bild på det när det väl är färdigt, om någon vecka sisådär nu. Det är bara sluttampen kvar nu, men man kan ju inte spendera hela dagarna till att sy när man jobbar också, så därför tar det lite längre tid.
Ska i alla fall uppdatera med lite annat senare. Är nästan nästan helt klar med gardekorset! Har det på mig i skrivande stund ^^, det måste vara det bästa plagg jag sytt! Eller i alla fall det skönaste och mest användbara. Det enda jag har kvar är sista detaljerna på ärmarna. Kanske fixar dem ikväll för att ta paus från huvudprojektet. Det blir lätt tråkigt om man sitter med samma sak i ett sträck. Det är därför man ska ha flera projekt igång samtidigt, skaparlusten tar aldrig slut då ;)
Sen har jag också en 1400 tals hätta som jag påbörjat lite i något hörn också. Den kommer ni få veta mer om snart också!

RSS 2.0